full screen background image

Lucrările la ruta ocolitoare a Sucevei reîncep pe 1 octombrie

Prefectura Județului Suceava informează că a fost emis ordinul de începere a lucrărilor pentru varianta de ocolire Suceava, de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, prin Direcția Regională Drumuri și Poduri Iași.

Conform ordinului, execuția lucrărilor va începe la data de 1 octombrie 2018, având prevăzută o durată de 9 luni.

Ordinul de execuție a lucrărilor la ruta ocolitoare a Sucevei are ca bază acordul contractual încheiat, la data de 24 august 2018, cu asocierea de firme câștigătoare a licitației, proiectul tehnic și autorizația de construire nr. 90 din 15 noiembrie 2011.

Contractul încheiat cu asocierea de firme are o valoare de 61.265.774,05 lei, fără TVA.

“Așa cum am declarat la începutul anului 2018, referitor la lucrările de execuție la centura Sucevei, s-a respectat întocmai calendarul prevăzut. Conform acestuia, s-a parcurs procedura de achiziții și s-a așteptat rectificarea bugetară pentru a fi asigurată sursa de finanțare. La data de 24 august 2018 a fost încheiat contractul de atribuire a lucrărilor cu asocierea de firme câștigătoare a licitației, iar astăzi a fost emis ordinul de începere a lucrărilor”, a precizat prefectul județului Suceava, Mirela Elena Adomnicăi.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza