full screen background image

Seminar pe probleme privind angajarea forței de muncă, la Camera de Comerț și Industrie Suceava

Camera de Comerț și Industrie Suceava vă învită să participați joi, 20 septembrie, la seminarul ”Probleme privind angajarea forței de muncă și oportunități de finanțare pentru stimularea investițiilor cu impact major în economie”.

Evenimentul urmează să se desfășoare, începând cu ora 10:00, la etajul 2 al sediului Camerei de Comerț și Industrie Suceava din municipiul Suceava, str. Universității nr. 15-17.

Urmărind consolidarea și dezvoltarea continuă a sectorului privat, ne propunem ca acest eveniment să abordeze teme actuale și de interes pentru mediul de afaceri, precum regimul juridic al angajării lucrătorilor din afara spațiului Uniunii Europene în România şi formalitățile necesare în vederea obținerii formularului A1 pentru lucrătorii români detașați în străinătate.

Alte teme vor fi prezentarea schemei de ajutor de stat având ca obiectiv stimularea investițiilor cu impact major în economie (H.G. nr. 807/2014) şi caravana de informare și conștientizare pentru persoanele interesate să participe la programele de formare oferite de proiectul “Manageri competenți pentru întreprinderi responsabile – #businessresponsabil” – ID 117359, cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toți – organizată de Camera de Comerț și Industrie Neamț”, a precizat Președintele Executiv al CCI Suceava, LUCIAN GHEORGHIU.

Seminarul se adresează managerilor și persoanelor cu putere de decizie în cadrul întreprinderilor, precum și persoanelor responsabile din cadrul departamentelor de resurse umane.

Participarea este gratuită și se face în baza completării și transmiterii formularului de înscriere până la data de 18 septembrie 2018.

Informații suplimentare puteți obţine la numerele de telefon 0747 496 010 – persoană de contact Elena ZAMCU şi 0749 145 569 – persoană de contact Cristina HRIȘCĂ.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza