full screen background image

Propunerea săptămânii 16 – 22 IULIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • FOSTER THE PEOPLE – Sit Next to Me

Succes neașteptat pentru piesa “Sit Next To Me”, lansată de Foster The People. După ce grupul american de indie pop a fost o vreme într-un con de umbră, iată că cel de-al treilea single de pe albumul “Sacred Hearts Club” a ajuns la un număr impresionant de vizualizări și la o neaștetptată prezență și la posturile de radio. Dacă vrei să asculți și la Viva FM piesa care a făcut senzație, votează în consecință și “Sit Next To Me” poate intra în playlist-ul nostru!

  • LENNY KRAVITZ – Low

Cântărețul, compozitorul și producătorul american Lenny Kravitz revine în atenția noastră cu o nouă creație. Piesa “Low” este inclusă pe cel 11-lea material de studio al artistului, intitulat sugestiv “Rise Vibration” și care are data de lansare deja anunțată (7 septembrie). Kravitz a mărturisit că a trecut printr-o perioadă de blocaj “inspirațional” însă așteptarea a meritat. “Asta am așteptat. Iar din momentul în care am început să compun, totul a început să curgă de la sine, ideile au început să iasă din mine. Am visat întregul album”, spunea americanul în cadrul unui interviu. Așadar, dacă vreți să aveți parte de ritmuri de funk ce ne amintesc de anii ’80, votați “Low” la categoria “Propunerea săptămânii”.

 

  • VUNK – Aoleo, Ce Bine

Revenire de senzație și încărcată de pozitivism, semnată de băieții trupei Vunk. Cea mai nouă piesă, intitulată ” Aoleo, Ce Bine”, accentuează ideea de frumusețe interioară a oamenilor și subliniază importanța bucuriilor mici, dar care înseamnă enorm la momentul potrivit. Cornel Ilie, solistul trupei Vunk spunea: “Este cântecul care te-ndeamnă să dai o şansă fiecărei persoane sau întâmplare să se transforme într-o poveste. Acesta este şi motivul pentru care am ales ca în videoclip să exprimăm situaţii și emoţii prin culori. Aşa, şi, ce dacă lucrurile nu se-ntâmplă aşa cum v-aţi propus? Priviţi cu atentie în jur şi daţi-vă voie să găsiţi motive să spuneţi zi de zi Aoleo, ce bine!”. Dacă adună suficiente voturi, piesa va intra în playlist-ul VIVA FM.

Votează melodia preferată!

comments

comments