full screen background image

3 dosare penale, pentru persoane prinse conducând fără permis

În cursul dimineţii de miercuri, la ora 07.45, echipajul de poliție din cadrul Secţiei 11 Pojorâta, în timp ce îşi desfăşura atribuţiunile de serviciu pe DJ 175, pe raza comunei Fundu Moldovei, a oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, de 24 de ani, din Fundu Moldovei.

Din verificările efectuate, a rezultat faptul că șoferul nu deținea permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

 

La orele 11.10, echipajul de poliţie rutieră din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului, în timp ce acţiona în cadrul unei acţiuni de supraveghere și control a traficului rutier pe DN 17, pe raza localităţii Bucșoaia, orașul Frasin, a oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat, de 49 ani, din orașul Frasin.

Procedându-se la verificarea în baza de date a deţinătorilor de permise de conducere, s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru niciun fel de categorie de autovehicule.

În cauze s-au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

 

Tot miercuri, la ora 16.30, polițiștii din cadrul SPR 5 Dărmănești au fost sesizați cu privire la faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe raza localității Călinești, un bărbat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, rezultând avarierea autoturismului.

La fața locului a fost identificat autoturismul avariat, conducătorul auto fiind identificat în persoana unui tânăr de 21 de ani, din Șerbăuți.

În urma verificărilor, s-a constatat faptul că seria de șasiu nu a fost găsită în bazele de date, iar la verificarea plăcuțelor de înmatriculare s-a constat faptul că acestea corespund unui alt autoturism.

Conducătorul auto a fost condus la sediul Secției de Poliție Dărmănești, unde s-a constatat că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

S-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals” și „conducere fără permis”.

comments

comments