full screen background image

“Casa Rusu” deschide un magazin modern de mobilier şi decoraţiuni, în “Uvertura Mall” Botoşani

Vineri, 15 iunie, la ora 10, “Casa Rusu” deschide un magazin modern de mobilier şi decoraţiuni la Botoşani, în Centrul Comercial “Uvertura Mall” de pe Calea Naţională, nr. 91.

Noul concept “Casa Rusu” preia din atmosfera spaţiilor de amenajare întâlnite în magazine şi oferă indicii legate de design-ul şi funcţionalităţile pieselor de moblier: moderne, minimaliste, elegante, modulare şi uşor de asamblat.

Noul magazin a fost conceput pentru a aduce la viaţă experienţa de acasă. Magazinul va fi unul de proporţii, la fel ca cele din Timişoara, Sibiu şi Oradea, cu o suprafaţă de aproape 1.500 de mp.

Clienţii magazinului “Casa Rusu” Botoşani vor avea parte de reduceri de până la 55% la mobilier şi decoraţiuni, precum şi de cadouri surpriză pentru primii 500 de cumpărători.

Mai mult, în noul magazin din Botoşani, clienţii vor beneficia de o reducere de 5% suplimentar faţă de reducerile anunţate la toate produsele de mobilier comercializate, dacă vor face schiţa mobilei în Virtual Planner.

Mai multe amănunte despre deschiderea magazinului, pe www.mobilacasarusu.ro.

“Casa Rusu” este unul dintre primele branduri româneşti, cu o activitate de aproape 25 de ani.

În acest timp, “Casa Rusu” s-a dezvoltat constant, deţinând în prezent o reţea vastă de magazine în întreaga ţară, o tehnologie modernă şi o capacitate crescută de producţie.

Pe parcursul acestui an, “Casa Rusu” va mai deschide magazine la Cluj şi Bucureşti.

comments

comments