full screen background image

Primăria Rădăuți angajează un inspector la Serviciul de contabilitate, buget – finanțe

primaria radauti     Primăria Rădăuți organizează un concurs pentru ocuparea, pe o perioadă nedeterminată, a postului de inspector la serviciul de contabilitate, buget – finanțe al municipiului.

Pentru a participa la examen, concurenții trebuie să aibă studii superioare economice absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă și să aibă o vechime în specialitatea studiilor de minim 7 ani.

Alte condiții de bază pentru ocuparea acestei funcții se referă la cetățenia persoanei, la cunoașterea limbii române, vârsta concurentului, capacitatea de exercițiu, starea sa de sănătate, iar cazierul judiciar trebuie să fie nepătat.
Concursul se va desfășura în două etape: proba scrisă va fi pe data de 17 februarie, iar interviul pe data de 19 februarie, ambele la sediul Primăriei Rădăuți.

Dosarele se pot depune la camera 20 a primăriei, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 8 – 16 și trebuie să conțină o serie de acte care sunt afișate pe site-ul primăriei.

Relații suplimentare și detalii privind bibliografia necesară concursului se pot obține la camera 20 a primăriei, la serviciul de administrație publică locală, la biroul Resurse Umane sau sunând la numerele de telefon 0230.56.11.40 și 0230.56.29.31.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments