full screen background image

Rădăuţean spitalizat, după ce a ajuns în şanţ cu scuterul pe care-l conducea băut şi fără permis

În cursul serii de marţi, la ora 20.00, în timp ce conducea mopedul, pe raza satului Măneuți din comuna Frătăuții Vechi, un bărbat, de 50 de ani, din municipiul Rădăuți, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă, intrând într-un șanț.

Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului mopedului, care a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu este înregistrat.

Din cauza leziunilor suferite, victima, nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments