full screen background image

Propunerea săptămânii 14 – 20 MAI

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ARIANA GRANDE – No Tears Left To Cry

Ariana Grande a revenit cu prima piesă solo după atentatul care a avut loc la Manchester anul trecut, în timpul unui concert susținut de artistă. Noul single se numește “No Tears Left To Cry” și transmite un mesaj plin de optimism și speranță, fiind desigur o piesă dedicată acelorași victime din atacul de la Manchester. Piesa este produsă de Max Martin și beneficiază de un videoclip suprarealist, iar dacă vrei să asculți, la VIVA FM, o altă piesă încărcată de sensibilitate, votează “No Tears Left To Cry”, la rubrica Propunerea Săptămânii!

  • JASON MRAZ – Have It All

Cea de-a doua propunere pe care o facem în această săptămână vine de la cântărețul și compozitorul american Jason Mraz. “Have it All” este o piesă care vine “la pachet” cu un aer de vară, distracție și pozitivism. Chiar artistul spunea că piesa l-a ajutat într-o perioadă mai dificilă, l-a motivat să meargă înainte. “O piesă cu un mesaj despre generozitate” – așa și-ar caracteriza americanul propria creație. “Have It All” va fi una dintre piesele așteptate de fani și în concerte, mai ales că Jason Mraz se pregătește pentru turneul de vară “Good Vibes”, în America de Nord. Dacă și pe tine te inspiră piesa “Have it All”, votează în consecință iar ea poate ajunge în playlist-ul nostru.

 

  • LOREDANA – Ingeri Coboara

Loredana a lansat în urmă cu doar câteva zile o nouă piesă, chiar dacă viața ei profesională este destul de aglomerată, cu multe proiecte în desfășurare. “Îngeri” aduce o abordare plină de entuziasm, în care vocea artistei se evidențiază și în care notele de rock par să contureze o energie pozitivă, transmisă celui care ascultă piesa. Chiar artista scria pe pagina sa de socializare că “Îngeri este un cântec pe care l-am scris cu convingerea ca întotdeauna există cineva care ne veghează pașii prin viață, ocrotindu-ne mereu. E despre credința în ceva mai presus, mai bun, mai pur, mai frumos decât realitatea pe care o trăim. E despre cât de important e doar să crezi și atunci vei putea simți îngerii.” Dacă piesa va aduna suficente voturi, ea poate intra în playlist-ul VIVA FM!

Votează melodia preferată!

comments

comments