full screen background image

Propunerea săptămânii 30 APRILIE – 06 MAI

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ARMIN VAN BUUREN FT. JAMES NEWMAN – Therapy

S-ar putea spune că au început să apară piesele care se vor a fi hit-uri de vară. Cea mai nouă piesă lansată de Armin van Buuren se încadrează perfect la această categorie. Astfel, după ce a ajuns în toate playlist-urile cu “Sunny Days” sau “Sex, Love & Water”, producătorul olandez a lansat, în colaborare cu James Newman (fratele lui John Newman), piesa “Therapy”. Prin vocile calde și beat-urile perfect plasate, “Therapy” reușește foarte ușor să ne inducă o stare extrem de plăcută și să ne facă să visăm cu ochii deschiși, mai ales că tema principală a piesei face referire la o iubire adolescentină iar cadrele din videoclip, filmate în superbul Marrakesh, ne lasă imaginația să zboare. Dacă vrei ca piesa “Therapy” să se audă mai des la VIVA FM, voreaz-o la rubrica “Propunerea săptămânii”!

  • CALVIN HARRIS FT. DUA LIPA – One Kiss

Cu influențe directe din zona muzicii house a anilor 2000, “One Kiss” este cea de-a doua propunere pe care o facem în această săptămână. Colaborarea dintre Dua Lipa și Calvin Harris a adunat deja nenumărate vizualizări, astfel că, deși videoclipul oficial nu era lansat la începutul acestei săptămâni, de exemplu, “One Kiss” este piesa care s-a vândut cel mai repede, în anul 2018. Din unele informații s-ar părea că piesa va face parte de pe următorul album al producătorului scoțian iar laudele nu au întârziat să apară, inclusiv în ceea ce privește combinația reușită între voce și orchestrație. Dacă vrei ca piesa să intre în playlist-ul nostru, voteaz-o la categoria “Propunerea Săptămânii”!

 

  • SHAWN MENDES – In My Blood

Canadianul Shawn Mendes revine în atenția publică prin intermediul unei piese care cu siguranță stârnește deja o mulțime de reacții. Este vorba de single-ul “In My Blood”, în care artistul vorbește inclusiv despre problemele sale de sănătate, cu o sinceritate lăudabilă. Videoclipul, de asemenea, este încărcat de vulnerabilitate, iar mesajul clar din piesa “In My Blood” este acela că, indiferent de cât de mult sau puțin ține durerea, mereu există luminița de la capătul tunelului și posibilitatea de a ieși cu bine dintr-o situație dificilă.
De altfel, artistul a anunțat deja că urmează un nou album în curând și, chiar dacă oficial nu a fost oferită o dată concretă, totul este doar o chestiune de timp. Așadar, dacă sensibilitatea piesei te-a impresionat, votează “In My Blood”, piesă ce poate intra săptămâna viitoare în playlist-ul VIVA FM.

Votează melodia preferată!

comments

comments