full screen background image

Propunerea săptămânii 16 – 22 APRILIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • DJ PROJECT FT. MIRA – Inima Nebuna​

Odată cu aniversarea a 18 ani de activitate, DJ Project continuă colaborarea cu MIRA. A fost lansat single-ul “Inimă nebună”, însoțit de videoclip. Acest clip, în regia lui Alex Ceaușu, pune în imagini povestea a doi îndrăgostiți și redă amintirile, dar și experiențele prin care au trecut de-a lungul timpului. Muzica este compusă de Gino Manzotti, Andrei Ropcea, Mario Roberta Stoica și Andra Ioan, iar textul este scris de către Andrei Ropcea.“Mă bucur mult că anul acesta sărbătorim 18 ani de activitate muzicală, hituri și colaborări cool! Sperăm mult să vă placă și să ne urmăriți în continuare așa cum ați făcut-o și până acum”, mărturisește Gino Manzotti.“. «Inimă nebună» este o piesă despre o iubire neîmplinită, o iubire pe care nu o vei uita vreodată. Sunt convinsă că fiecare dintre noi a trăit această experiență și se va regăsi”, adăuga MIRA. Dacă vrei ca piesa să se audă în playlist-ul VIVA FM, votează!

  • GEORGE EZRA – Paradise

La aproximativ 4 ani de la succesul piesei “Budapest”, britanicul George Ezra a revenit cu un nou single, intitulat “Paradise”. Și odată cu această lansare a fost anunțat și debutul celui de-al doilea album de studio din cariera artistului, intitulat “Staying At Tamara’s”, care a apărut deja pe piață. Inspirația pentru întregul material pare să vină din călătoriile artistului prin diferite orașe europene, iar în acest context succesul nu a întârziat să apară. Dacă vrei ca “Paradise” să se audă la VIVA FM, vorează piesa la categoria “Propunerea săptămânii”.

 

  • THE WEEKND – Call Out My Name​

The Weeknd a lansat spectaculoasa piesă “Call Out My Name”, extrasă de pe EP-ul “My Dear Melancholy”, lansat la sfârșitul lunii martie. Videoclipul este regizat de Grant Singer, alături de care The Weeknd a mai colaborat și pentru “Starboy” și “The Hills”. Nici această piesă nu este ferită de controverse, cei mai mulți dintre fani întrebându-se dacă nu estc cumva dedicată unei foste iubite, respectiv Selena Gomez. Dincolo de acest aspect însă, succesul piesei a fost previzibil, “Call Out My Name” fiind în prezent pe prima poziție în categoria “Trending” de pe youtube și având cel mai spectaculos debut în Billboard Hit 100. Dacă mesajul pătrunzător al piesei te-a “prins” deja, nu ezita să votezi “Call Out My Name”, ce poate intra în playlist-ul VIVA FM de săptămâna viitoare.

Votează melodia preferată!

comments

comments