full screen background image

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu: “Să fim un tot unitar în ceea ce privește activitatea de prevenire a infracționalității”

Ne-am dorit să informăm populația suceveană cu privire la nivelul infracționalității din județul Suceava şi de aceea vă punem la dispoziție un material realizat de colaboratoarea Viva FM, Mădălina Toma, cu purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava, Ionuț Epureanu.

Interviul evidențiază trendul descendent al infracționalității din județ, aduce în atenția sucevenilor măsurile pe care poliția le ia pentru a reduce nivelul infracțiunilor, dar ne oferă și sfaturi despre cum putem, cu toții, să contribuim la prevenirea și combaterea fenomenului infracțional.

“Un rol activ apropiat de către instituțiile care au ca și îndatorire aplicarea legii și respectarea acesteia, cu siguranță ar putea fi o soluție. De altfel, în anul 2018, noi ca Inspectorat Județean de Poliție Suceave ne propunem să atragem cât mai mult populația de partea noastră, să stimulăm conceptul de voluntariat așa cum este el prevăzut și în Legea voluntariatului (…)”, a declarat Epureanu.

Întreg interviul cu purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava, Ionuț Epureanu, îl puteţi asculta mai jos:

comments

comments