full screen background image

Tânără din Preuteşti, înşelată în timp ce încerca să schimbe valută pe o stradă din Fălticeni

Cursul valutar     Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată, miercuri, de o tânără, de 23 de ani, din comuna Preuteşti, despre faptul că, în cursul zilei, a fost înşelată cu ocazia efectuării unui schimb valutar.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 10.00, tânăra s-a deplasat în municipiul Fălticeni, împreună cu fratele ei, pentru a schimba valută.

Cu această ocazie, a fost acostată de o persoană necunoscută, care s-a oferit să le schimbe valuta la un preţ mai avantajos.

Cei doi au acceptat și l-au însoţit pe bărbatul necunoscut circa 30-40 metri, până pe o alee pietonală din zonă, unde se mai afla un bărbat și au efectuat tranzacția, numărând de mai multe ori bancnotele.

Victima a plecat, apoi, pentru a plătit nişte rate, moment în care a realizat că a fost înşelată cu suma de 2.270 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, cercetările fiind continuate de polițiști, în vederea identificării autorilor și a recuperării prejudiciului.

comments

comments