full screen background image

Minor din Horodnic de Sus prins de poliţişti după ce a furat 1.500 de euro din locuinţa unui consătean

Pe data de 12 decembrie, la ora 09.05, Postul de poliție Horodnic de Sus a fost sesizat de un localnic, de 68 de ani, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuință o sumă de bani.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit stabilit faptul că, profitând de neglijența victimei, care, în dimineața zilei respective, în intervalul orar 07.00 – 08.30, a lăsat locuința neasigurată și a mers într-o anexă pentru a efectua diverse treburi gospodărești, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras suma de 1.440 de euro.

În urma activităților operative întreprinse de polițiști, autorul furtului a fost identificat ca fiind un minor, de 16 ani, din localitate.

Minorul și mama sa, au fost conduși la sediul poliției și, deși inițial a negat comiterea faptei, asupra minorului a fost găsită suma de 1.440 de euro, ce a fost restituită persoanei vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural, a transmis, pentru VIVA FM, șeful Poliției Rurale Marginea, comisar șef de poliție Daniel Andrei.

comments

comments