full screen background image

Flutur a cerut Ministerului Transporturilor să asigure finanțarea pentru șoseaua de centură a Sucevei

Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a solicitat Ministerului Transporturilor să includă finanțarea șoselei de centură a Sucevei în Bugetul pe anul 2018, în anul Centenar, pentru că, deocamdată, este prevăzută o sumă nesemnificativă în dreptul acestui obiectiv de investiții.

Flutur a insistat pe argumentul că există o creștere continuă a traficului rutier dinspre Siret și Rădăuți, că apar frecvent ștrangulări în Șcheia și Obcini, Municipiul Suceava.

El a ridicat și problema respectării unor grafice de execuție a lucrărilor, după ce în luna august finanțarea centurii se asigură cu fonduri europene.

“Am avut și o discuție cu un secretar de stat din minister solicitând să se revină asupra previziunilor din Proiectul de Buget pe 2018, să se găsească o soluție pentru ca șoseaua de centură a municipiului Suceava să fie finalizată în anul Centenar 2018. În ultima perioadă au fost prea multe discuții și controverse cu privire la termenul de finalizare a acestei rute ocolitoare. Acum cred că a venit momentul pentru ca toți parlamentarii suceveni să sprijine efectiv finanțarea în vederea finalizării acestui obiectiv guvernamental în anul Centenar.”, a mai spus Flutur.

comments

comments