full screen background image

O nouă activitate din cadrul proiectului european “Mănâncă responsabil” la Rădăuţi

Pe data de 6 decembrie, Primăria Municipiului Rădăuți a primit vizita elevilor și preșcolarilor de la Grădinița cu Program Prelungit “Micul Prinț”, Școala Gimnazială “Bogdan Vodă” și de la Colegiul Național “Eudoxiu Hurmuzachi”, care au marcat o altă activitate din cadrul proiectului european “Mănâncă responsabil”.

Preșcolarii au colindat, după care a venit rândul Corului Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” să susțină un scurt program de colinde.

Toți cei prezenți au împodobit în acest timp bradul din fața Primăriei Rădăuți, cu decorațiuni handmade care promoveaza un stil alimentar bazat pe produse de la distribuitori locali.

Participanții au fost recompensați de către administrația publica locală cu dulciuri.

La manifestare a participat, alaturi de angajații Primăriei și primarul municipiului, Nistor Tătar, care s-a arătat încântat de inițiativa unităților școlare și de buna colaborare care se formează între acestea și administrația publică locală.

Primarul municipiului a mai precizat că speră ca anul 2018 să fie mai bun decât cel care se apropie de final și a urat tuturor celor prezenți sărbători cât mai liniştite, lansând în același timp invitația tuturor de a participa la evenimentele lunii decembrie pe care Primăria le-a pregătit pentru rădăuțeni.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments