full screen background image

Suceava a câștigat premiul de Excelență în Educație, la Gala Asociației Municipiilor din România

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a participat la Gala Premiilor Asociației Municipiilor din România, eveniment desfășurat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, la Ateneul Român.

Municipiul Suceava a avut cele mai multe nominalizări, la următoarele categorii: Excelență în educație, Excelență în transport public, Excelență în iluminat public şi Excelență în promovarea turismului.

“Am luat premiul de excelență la secțiunea “Excelență în educație”. Este o recunoaștere a eforturilor municipalității în domeniul educației, bugetul învățământului fiind cel mai mare capitol bugetar, raportat la bugetul general al municipalității.

Mulțumesc echipei de conducere din primărie şi consilierilor locali pentru obținerea acestui premiu.

Acest premiu ne obligă să acordăm în continuare sprijin învățământului sucevean, deoarece tinerii reprezintă viitorul acestei națiuni, iar viitorul depinde de educația lor.”, a declarat primarul Lungu.

Câştigătorii primei ediţii a Galei AMR sunt: Excelența în educație – Municipiul Suceava, Excelența în sănătate – Municipiul Craiova, Excelența în transport public – Municipiul Alba Iulia, Excelența în iluminat public – Municipiul Brăila, Excelența în sisteme de încălzire – Municipiul Giurgiu, Excelența în promovarea și susținerea antreprenoriatului – Municipiul Satu-Mare, Excelența în amenajarea de spații verzi, parcuri și locuri de joacă – Municipiul Vaslui, Excelența în promovarea turismului- Municipiul Sibiu, Excelența în digitalizare – Municipiul Cluj- Napoca, Excelența în transparență – Municipiul Roman.

comments

comments