full screen background image

Dragnea, la discuțiile cu primarii de municipii pe tema modificărilor Codului fiscal

Președintele PSD, Liviu Dragnea, participă marți, la Palatul Victoria, la discuțiile pe care premierul Mihai Tudose le are cu reprezentanții Asociației Municipiilor din România pe tema modificărilor Codului fiscal, potrivit unor surse politice.

Din delegația AMR fac parte, printre alții, Gabriela Firea, Gheorghe Falcă, Ilie Bolojan și Robert Negoiță.

La discuții sunt prezenți și mai mulți miniștri din Cabinetul Tudose.

Luni, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că premierul Tudose i-a invitat pe reprezentanții AMR la discuții la Guvern pe tema modificărilor din Codul fiscal.

Ea a arătat luni, după ședința Asociației Municipiilor din România (AMR), că modificările fiscale nu vor aduce lucruri bune, pentru că vor fi bani “mai puțini” la buget pentru investiții, sunt foarte multe proiecte în derulare și acestea trebuie finalizate.

“Pentru toate primăriile de municipiu și nu doar pentru PMB, acest pachet de modificări fiscale nu va aduce lucruri bune, ci dimpotrivă, pentru că vor fi bani mai puțini la buget. Pentru investiții avem foarte multe proiecte în derulare, pe care dorim să le finalizăm. De asemenea, avem proiecte noi, care sunt acum în faza realizării studiilor de fezabilitate. Ar fi o lovitură foarte mare pentru toate comunitățile, de aceea am solicitat — și mă bucur că am primit un răspuns pozitiv și din partea prim-ministrului — o îmbunătățire a acestui proiect sau, în cazul în care acesta va rămâne în varianta actuală, stabilirea unui sistem de compensări”, a afirmat Firea.

AGERPRES

comments

comments