full screen background image

Propunerea săptămânii 06 – 12 NOIEMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • DELIA – Verde Împărat

Cea mai nouă piesă lansată de Delia și pe care am avut ocazia să o ascultăm până acum în varianta audio, beneficiază și de un videoclip aparte, așa cum ne-am obișnuit când vine vorba de Delia. “Verde Împărat” este o piesă compusă chiar de artistă, stilul fiind însă diferit dar care a prins deja foarte bine la public. Atmosfera generală transmisă de piesă te îndeamnă la visare

  • KYGO FT. JUSTIN JESSO – Stargazing

DJ-ul de origine norvegiană Kygo revine în atenția noastră cu o nouă piesă de senzație, acest lucru după colaborările cu Selena Gomez sau Ellie Goulding, care au făcut deliciul publicului. Cea mai nouă piesă este intitulată „Stargazing” și este o colaborare cu Justin Jesso în care zonele cu pian clasic se îmbină foarte bine cu pasajele acompaniate de voce. Cu un videoclip emoționant și o linie melodică aparte, „Stargazing” poate ajunge și în playlist-ul VIVA FM, dacă primește votul tău.

 

  • NF – Let You Down

Cântărețul și compozitorul american NF, care și-a început cariera muzicală în anul 2010, a lansat o nouă piesă ce a început deja să se clasesze din ce în ce mai sus, în topurile pieselor ascultate pe radio. Contextul este cu atât mai potrivit cu cât NF, pe numele său real Nathan John Feuerstein, a lansat la începutul lunii octombrie cel de-al patrulea album din carieră, intitluat “Perception”, care s-a vândut deja în sute de mii de copii. Piesa “Let You Down” face parte chiar de pe acest album și are șansa de a intra și în playlist-ul VIVA FM. Votează!

Votează melodia preferată!

comments

comments