full screen background image

Teatrul Municipal Suceava, la Festivalul “Tragos” de la Tulcea

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava participă la cea de-a XV-a ediție a Festivalului de Teatru „Tragos”, organizat de Centrul Cultural “Jean Bart” Tulcea.

Pe 11 octombrie, actorii suceveni sunt invitați la Tulcea, cu spectacolul “Fernando Krapp mi-a scris această scrisoare”, regia Alexander Hausvater.

Vă reamintim că luna octombrie 2017 aduce premiera spectacolului “Kebab”, de Gianina Cărbunariu, regia Daniel Iordan.

“KEBAB”, de Gianina Cărbunariu, este povestea a trei tineri români care, din motive personale, părăsesc țara din dorința de a se realiza în Irlanda. Motivul fiecăruia dintre ei este diferit dar, în același timp, este plin de speranță. Caruselul în care sunt prinși, ambiția dusă la extrem fac din ei victime și călăi. Textul abordează subiectul traficului de persoane, o realitate, din păcate, extrem de des întâlnită în țara noastră.

Echipa de producție:
Regizor: Daniel Iordan
Director imagine/ Foto: Augustin Bucur

Distribuție:
Mădălina – Ioana Nichita
Bogdan – Bogdan Amurăriței
Voicu – Răzvan Bănuț

Specatcolul „Kebab”, a cărui premieră are loc pe 20 octombrie 2017, este dedicat luptei împotriva traficului de persoane și se desfășoară în parteneriat cu Centrul Regional Împotriva Traficului de Persoane Suceava. 18 octombrie este Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane.

Prețul unui bilet este 25 de lei.

Relații și rezervări, la telefon: 0759.048.677.

În paralel, actorii Teatrului Municipal „Matei Vișniec” lucrează la producția spectacolului Trei surori de Anton Cehov, regia Catinca Drăgănescu, a cărui premieră va avea loc la începutul lunii noiembrie.

comments

comments