full screen background image

Judeţul Suceava, în grafic cu acţiunile prevăzute pentru alegerile locale din 5 iunie

Astăzi, 9 mai, la sediul Instituţiei Prefectului-judeţul Suceava a avut loc o întâlnire cu reprezentanţii Serviciului Judeţean de Telecomunicaţii Speciale Suceava şi ai Autorităţii Electorale Permanente (AEP), cu privire la activităţile ce se vor desfăşura în perioada următoare pentru bunul mers al alegerilor locale din luna iunie 2016.

În acest sens, AEP a desemnat operatorii de calculator pentru toate cele 555 secţii de votare, urmând ca aceştia să fie instruiţi în perioada care urmează.

În data de 22 mai 2016, vor participa la o simulare la nivel naţional privind modul de funcţionare al sistemului informatic implementat la aceste alegeri.

De asemenea, informaticienii care îşi desfăşoară activitatea pe lângă cele 114 birouri electorale de circumscripţie vor fi instruiţi în data de 13 mai 2016.

STS Suceava a finalizat montarea echipamentelor pentru asigurarea comunicaţiilor în toate cele 555 secţii de votare şi urmează să distribuie tabletele pentru monitorizarea votului.

Judeţul Suceava este în grafic cu toate acţiunile prevăzute în programul calendaristic al alegerilor locale din 5 iunie 2016.

comments

comments




Leave a Reply

avatar