full screen background image

Rompetrol a deschis o nouă benzinărie în Câmpulung

Rompetrol a deschis oficial, astăzi, o nouă benzinărie la Câmpulung Moldovenesc, care urmează identitatea vizuală a brandului şi este în concordanţă cu strategia de retail a Grupului, vizând îmbunătăţirea şi diversificarea produselor şi serviciilor oferite consumatorului final, integrând soluţii tehnice inovatoare şi eficiente.

Structura staţiei păstrează elementele definitorii ale conceptului de distribuiţie lansat de companie la sfârşitul anului trecut, respectiv noi elemente de identitate vizuală (logo Rompetrol), reorganizarea spaţiului interior şi folosirea unor materiale de bună calitate în cadrul unui ambient modern.

Rompetrol comercializează cei 4 carburanţi din gama Efix, recunoscuţi pentru calitatea superioară, dispune de pompă rapidă pentru încărcare, iar clienţii pot folosi serviciul de plăţi M-pesa, pot plăti Rovigneta şi beneficiază de un spaţiu generos pentru parcare.

Rompetrol Câmpulung Moldovenesc este extrem de bine poziţionat, având în vedere că se află pe un traseu care leagă două regiuni istorice, Bucovina şi Transilvania.

Această nouă benzinărie, asemeni staţiilor pe care Rompetrol le deschide în oraşele mici, reprezintă atât un loc bun pentru a lua o pauză de la drum, cât şi un punct de întâlnire pentru localnici, datorită restaurantului “hei”, amenajat atât în interior, cât şi pe terasă.

Restaurantul “hei” promovează mâncarea sănătoasă care se prepară rapid, pentru cei care doresc să încerce o nouă experienţă revitalizantă în pauza de la drum. Pauzele oferite clienţilor sunt menite să ofere nu numai calitatea carburanţilor şi a serviciilor gastro, ci şi un moment semnificativ de reîmprospătare, un stimulent sănătos, energia necesară pentru revenirea la drum şi continuarea acestuia către destinaţiile dorite.

La deschiderea benzinăriei a participat şi pilotul de drift Răzvan Frăţianu, care alimentează de la Rompetrol şi a testat produsele “hei de la Rompetrol.

“Vedetele” meniului “hei” lansat la Câmpulung Moldovenesc sunt minisandvish-urile – din baghetă brezel şi topping cu somon, baghetă cu ceapă şi chilli şi topping cu piept de pui şi legume proaspete, sau cele din pâine cu roşii uscate şi topping cu salam. De asemenea, produsele de patiserie dulce sau sărată şi celebrul Macarons au fost testate de primii clienţi, precum şi apa de izvor cu mentă şi lămâie.

Rompetrol Câmpulung Moldovenesc este cea de-a patra staţie deschisă de companie în acest an, urmând ca reţeaua să fie extinsă la nivel naţional cu încă două benzinării, în Baia Mare şi Bucureşti.

Segmentul de distribuţie al Rompetrol Downstream cuprindea 789 de puncte de comercializare la jumătatea anului 2017, incluzând reţeaua cu staţii proprii, staţii partener, staţii mobile. Activităţile de retail ale KMG International sunt desfăţurate în peste 1.000 de puncte de distribuţie carburanţi, deţinute şi operate în ţări precum România, Georgia, Bulgaria şi Moldova.

comments

comments