full screen background image

Propunerea săptămânii 28 AUGUST – 3 SEPTEMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • JUSTIN BIEBER FT. BLOODPOP – Friends​

Cel mai nou single ce poartă semnătura lui Justin Bieber este intitulat „Friends” și este o colaborare cu muzicianul și producătorul american Michael Tucker, cunoscut sub titulatura de BloodPop. Piesa a fost lansată după o perioadă destul de lungă de teasing și reprezintă debutul oficial al lui BloodPop, chiar dacă hit-urile lansate până acum și care îi poartă semnătura, au avut parte de un succes neașteptat. Suntem poate familiarizați cu ideea principală a cântecului: posibilitatea de a rămâne sau nu prieten cu un om după o serie de evenimente care au pus la încercare încrederea amândurora. Acum este momentul să ne familiarizăm și cu linia melodică, un sound care te prinde imediat. Dacă „Friends” merită să intre în playlist-ul VIVA FM, votați în consecință! Aflăm răspunsurile la finalul săptămânii.

  • PINK – What About Us​

Cântăreața americană PINK a revenit în forță, după o pauză destul de îndelungată și ne prezintă primul single de pe viitorul album. “What About Us” va face parte de pe albumul cu numărul șapte din carera artistei și pe care îl așteptăm în luna octombrie. La câteva zile de la lansarea piesei a apărut și clipul oficial iar fanilor se pare că într-adevăr le-a fost dor de PINK. S-au înregistrat mai mult de 500 de mii de vizualizări doar în primele câteva ore de la lansare. Acest lucru în contextul în care artista a primit anul acesta premiul Michael Jackson Video Vanguard. Cu un debut direct pe locul 18 în topul Billboard Adult Pop Songs Radio Airplay, “What About Us” are toate șansele să între și în playlist-ul VIVA FM.

 

  • RAG`N`BONE MAN – As You Are​

Britanicul RAG`N`BONE MAN continuă promovarea albumului său de debut “Human” cu o nouă piesă ce face apel la sensibilitatea fiecăruia dintre noi. „As You Are” beneficiază și de un videoclip iar artistul, pe numele său real Rory Graham declara că piesa este despre cum poți fi cu adevărat fericit alături fie de familie fie de prieteni și oameni pe care chiar îi iubești. „As You Are” va intra în playlist-ul VIVA FM dacă are suficiente voturi. Cum ți se pare?

Votează melodia preferată!

comments

comments