full screen background image

Dosar penal pentru un bărbat din Burla, care a intrat într-o râpă cu maşina pe care o conducea beat şi fără permis

Agenţii din cadrul Poliției orașului Milișăuți au fost sesizați, joi, la ora 15.44, despre faptul că, pe un drum comunal, se află un autoturism al cărui conducător este în vizibilă stare de ebrietate.

Acesta efectua manevre de mers înainte și înapoi, până a intrat cu partea din spate a maşinii într-o râpă și într-un gard.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, respectiv pe drumul comunal Iaslovăț, denumit popular „drumul Burlei” – drum betonat care face legătura dintre comuna Iaslovăț și comuna Burla, unde au identificat doi bărbați.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției orașului Milișăuți, fiind verificate în bazele de date, stabilindu-se că persoana care a condus auto este un bărbat de 39 de ani, din Burla.

Conducătorul auto a fost verificat în bazele de date, rezultând că nu posedă permis de conducere.

De asemenea, acesta a refuzat testarea cu aparatul alcooltest.

A fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea recoltării de probe biologice, unde, în prezența personalului medical, a refuzat prelevarea de probe, semnând că refuză recoltarea.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu poseda permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

ARTICOLE ASEMANATOARE

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza