full screen background image

Circulaţia reluată în Pasul Tihuţa, unde două TIR-uri s-au ciocnit

UPDATE – 15.30 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Suceava, circulația rutieră pe DN17 (E58) Vatra Dornei – Bistrița a fost reluată, pe un fir alternativ. Din cauza unei coliziuni dintre două autotrenuri, traficul fusese întrerupt total la km 117+900 de metri, în zona localității Poiana Stampei (pe Pasul Tihuța).

 

14.00 – Traficul este blocat, joi după-amiază, în Pasul Tihuţa, pe DN17, în judeţul Suceava, unde două TIR-uri s-au ciocnit, şoferii autocamioanelor fiind răniţi. Amândouă victimele au rămas încarcerate, iar pentru una dintre ele, care este în stare mai gravă, a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD.

Accidentul s-a produs joi după-amiază, în Pasul Tihuţa, pe DN17 (E58), judeţul Suceava.

Două TIR-uri, unul încărcat cu textile şi celălalt cu paleţi din lemn, s-au ciocnit frontal, ambii şoferi fiind răniţi, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat că cei doi şoferi au rămas încarceraţi, iar echipele de intervenţie au reuşit să îi scoată dintre fiare după aproximativ o oră.

Unul dintre şoferi este în stare mai gravă, cu fracturi multiple la ambele picioare, fiind solicitată intervenţia unui elicopter SMURD pentru transportarea acestuia la spital, potrivit sursei citate.

La locul accidentului au intervenit pompierii de la Detaşamentul Vatra Dornei, Punctul de lucru Poiana Stampei, cu două autospeciale de descarcerare, o ambulanţă a Serviciului Judeţean, precum şi una de la SMURD, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU SUceava.

Potrivit Infotrafic, circulaţia în Pasul Tihuţa este blocată pe ambele sensuri.

comments

comments




Leave a Reply

avatar