full screen background image

Vremea rea a făcut prăpăd în sud-estul țării

Copaci smulși, stâlpi de electricitate puși la pământ, culturi distruse și localități în beznă. A fost urgie din cauza vremii rele în sud-estul țării. Dâmbovița și Ilfov au fost printre cele mai afectate județe. A plouat torențial minute în șir, iar grindina nu a iertat culturile. Ploaia torenţială şi vântul puternic au făcut ravagii și în Capitală. Au pus la pământ mai mulţi copaci şi au rupt cablurile de electricitate, informează B1 TV.

În Dâmboviţa o furtună puternică a făcut ravagii. Vijelia a pus la pământ mai mulți copaci și stâlpi de electricitate în localitatea Răcari. Aproape 100 de gospodării au rămas fără curent electric. Oamenii au rămas și fără munca de luni de zile, după ce și-au văzut culturile distruse de potop.

În alte zone din sudul țării grindina a lovit cu furie. Nici Capitala sau județul Ilfov nu au fost ocolite de vremea rea.

În Ilfov, o ploaie torenţială care a durat doar câteva minute a făcut prăpăd. Oraşul Bragadiru a fost cel mai afectat de furtună. Mai mulţi copaci dar şi stâlpi de electricitate au fost puşi la pământ de urgia care a venit parcă din senin.

Probleme au fost şi în Capitală. Din cauza vijeliei, un copac a căzut pe şoseaua Eminescu. În cădere, pomul a agăţat şi distrus un panou publicitar. Din fericire, nimeni nu trecea prin zonă în acel moment. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a îndepărta crengile.

b1tv

comments

comments