full screen background image

Peste 350 de amenzi aplicate, după 3 zile de controale ale Poliţiei Rutiere

Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat şi desfăşurat, în perioada 19 -21mai, acţiuni pe raza județului, pe linia combaterii excesului de viteză, depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice, precum şi a celor care încalcă legislaţia rutieră.

Au fost constatate 6 infracţiuni rutiere (3 alcoolemii și 3 alte cauze), fiind aplicate 353 de sancţiuni contravenționale aplicate (din care 185 pentru încălcarea regimului legal de viteză), în valoare de 130.250 de lei.

În cadrul acţiunii, au fost reţinute 22 de permise de conducere (5 pentru viteză, 7 pentru alcool și 10 alte cauze) şi au fost retras un certificat de înmatriculare retrase.

În total, 265 de conducători auto au fost verificaţi cu aparatul etilotest.

Dintre vitezomani se remarcă un bărbat, de 42 de ani, din comuna Bălcăuţi, care a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea autoturismul, pe DN 17A, în localitatea Marginea, cu viteza de 122 km/h în localitate (+ 62 km/h).

comments

comments