full screen background image

AUTO MITRIC a adus la Suceava noul Golf!

Societatea AUTO MITRIC Suceava a prezentat, astăzi, noul automobil Volkswagen Golf.

Noul Golf resetează standardele clasei sale, fiind cel mai avansat model de volum din punct de vedere: Siguranţă, Tehnologie, Performanţă, Comfort.

Tehnologia de control prin gesturi, farurile cu becuri LED şi harta de navigaţie 3D reprezintă câteva dintre dotările cu care reprezentanţii Volkswagen speră să vă cucerească.

De asemenea, maşina va fi dotată cu un nou sistem de informare şi divertisment, care va beneficia de funcţia touchscreen, precum şi noi sisteme de asistenţă la condus şi de detectare a pietonilor şi mişcărilor acestora, astfel încât să fie evitate accidentele.

O noutate este funcţia de comandă prin gesturi  – sistemul opţional de navigaţie Discover Pro. Puteţi să navigaţi foarte simplu în meniul principal şi în diferitele submeniuri, trecând de la stânga la dreapta, cu o simplă mişcare de tip swipe. Astfel, prin mişcarea mâinii, puteţi să treceţi de exemplu de la un post radio la altul sau de la o melodie la alta sau poate de la o fotografie la alta. Un cod de culori vă permite să recunoasteţi pe ecran la fiecare gest dacă acesta a fost recunoscut sau nu. Pentru că, desigur, în orice moment, puteţi folosi şi opţiunile clasice de comandă.

AUTO MITRIC a organizat astăzi un drive-test cu reprezentanţii mass-media, ”Noul Golf străbate Bucovina”, pe traseul Suceava – Gura Humorului – Păltinoasa – Milișăuți – Suceava.

Mai multe despre noul Golf ne spune Radu Ianovici, director de vânzări Auto Mitric Suceava:

Volkswagen Golf este cel mai vandut hatchback din Europa.

Totul despre Noul Golf afli din materialul următor:

Noul_GOLF 8

comments

comments




Leave a Reply

avatar