full screen background image

Vasile Nistor, manager general Life Tour: ”Important e să petreceți timp de calitate cu cei dragi! Vă așteptăm să povestim despre vacanțe.”

Astăzi, la Viva CAFE, am discutat despre topul destinațiilor favorite pentru anul 2017.

Alături de Iulia Sîrghi, la Viva CAFE a fost Vasile Nistor, manager general la Agenția de Turism Life Tour Suceava.

Am discutat despre pachete turistice, destinații interne-externe şi despre preferințele turiștilor:

Iulia Sîrghi: Cum este cariera unui consultant de turism? Ce beneficii are, cât călătorește și ce îl motivează?
”Este una dintre cele mai frumoase meserii pe care o poate alege cineva, călătorim destul de mult, însumat probabil undeva la două luni pe an. Mergem să vizităm facilitățile, astfel încât să oferim consultanță de calitate”, a declarat Vasile Nistor.

Iulia Sîrghi: Încă puțin mai este până la concediu, când mulți dintre noi vrem să schimbăm decorul, măcar pentru câteva zile. Ce ne recomandați în această vară, destinații interne sau externe?
”Antalya pentru raportul calitate – preț, adică ceea ce primești este peste așteptări. Are un grad mare de fidelizare, peste 85% din turiști sunt mulțumiți de serviciu, în detrimentul altor destinații, unde gradul de satisfacție nu este atât de ridicat.”

Iulia Sîrghi: Care a fost vacanța dumneavoastră preferată?
”Am călătorit destul de mult, am peste 40 de țări văzute. O țară care mi-a rămas în suflet, în care aș pleca chiar și acum, ar fi Mexicul. Peisajul, vegetația, plajele, oamenii care zâmbeau tot timpul.”

Ascultați aici interviul cu Vasile Nistor, manager general la Agenția de Turism Life Tour Suceava, din emisiunea Viva Cafe, cu Iulia Sîrghi:

comments

comments




Leave a Reply

avatar