full screen background image

Propunerea săptămânii 23-29 IANUARIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ALEXANDRA STAN FT. JAHMMI – 9 Lives

Alexandra Stan începe anul în forţă, lansând videoclipul unui nou single extras de pe “Alesta”, albumul lansat în România pe 9 martie anul trecut. Între timp, cântăreața a susținut un turneu de promovare în Asia, în primăvară trecută, fiind prezentă în topurile muzicale internaţionale cu piese ca “We Wanna”, “I did it mama”, “Balans”, “Ecoute” şi “Boom Pow”.

“9 Lives” este cel de-al șaselea single de pe albumul “Alesta”, fiind o colaborare cu bulgarul Jahmmi. Videoclipul a fost filmat şi regizat de Criss Blaziny, cu care Alexandra a colaborat şi pentru piesa “Au gust zilele”, lansată vara trecută.

“Piesa este despre puterea de a te ridica şi de a te reinventa. Clipul l-am filmat în Constanţa, în locurile dragi mie, aici unde am cea mai bună energie. Am ales că locaţii portul maritim, valea portului dar şi parcul din copilăria mea” povesteşte Alexandra Stan.

  • DJ SNAKE FT. JUSTIN BIEBER – Let Me Love You

Justin Bieber îşi pune vocea numai pe piese dance cu versuri triste sau de dragoste. E cazul şi celei mai noi colaborări cu DJ Snake, pentru Let Me Love You.
Astfel, Justin Bieber se luptă cu el însuşi în clasamente, după ce o altă piesă pe care şi-a pus numele, de data aceasta alături de Major Lazer şi MO se bate pentru prima poziţie în top – Cold Water.
Let Me Love You se găseşte pe cel mai nou material lansat de producătorul francez, Encore. Justin Bieber se bucură de o perioadă foarte bună a carierei sale, începută de anul trecut, de când a colaborat cu Skrillex şi Diplo la hitul Where Are U Now.

Ce ziceţi de această piesă?

 

  • SIGMA FT. BIRDY – Find Me

După o pauză de doi ani de la ultimul Number One (”Changing” feat Paloma Faith), Sigma revine cu o nouă colaborare – ”Find Me” feat. Birdy. Melodia este acompaniată de un videoclip ce o are în prim-plan pe actrița Millie Bobby Brown din serialul ”Stranger Things”, difuzat de Netflix.

Primul hit al duo-ului britanic Sigma a fost “Nobody to Love”. Melodia s-a vândut în peste 120 de mii de copii în doar prima săptămână de la lansare, videoclipul filmat în Africa strângând pe YouTube peste 30 de milioane de vizualizări.
Sigma a luat ființă în 2006, grupul de drum and bass avându-i în componență pe britanicii Cameron Edwards și Joe Lenzie.
Birdy sau Jasmine van den Bogaerde, pe numele real, a fost senzația muzicală a anului 2011, cover-ul realizat pentru piesa „Skinny Love” a lui Bon Iver aducându-i artistei în vârstă atunci de doar 14 ani recunoașterea la nivel internațional.

Votează melodia preferată!

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza