full screen background image

Protestele împotriva legii grațierii vor continua în țară

Proteste de amploare au avut loc miercuri în Capitală, dar și în orașe precum Cluj, Iași, Sibiu sau Timișoara. Oamenii au ieșit în stradă pentru a își arăta opoziția față de proiectele înaintate de Ministerul Justiției privind grațierea și modificarea Codului Penal.

Iar aceste proteste vor fi continuate și în zilele următoare. Pe Facebook, se organizează un protest pentru duminică la ora 18 în Piața Universității din București, dar și în orașe precum Pitești, Piatra Neamț, Baia Mare, Suceava sau Satu Mare. Un alt protest este anunțat și în fața Ambasadei României la Copenhaga, conform hotnews.ro.

La Pitești, protestul este anunțat în Piața Vasile Milea, începând cu ora 17:00, iar la Piatra Neamț în fața Teatrului Tineretului, în Piața Ștefan cel Mare, la ora 18:00.

La Baia Mare protestatarii sunt așteptați în fața Palatului Administrativ – Prefectura Maramureș (ora 17:00), iar la Suceava în fața Prefecturii (ora 17:00).

La Satu Mare protestul este programat începând cu ora 17:00 în Piața 25 Octombrie.

De asemenea, românii din Copenhaga sunt așteptați la un protest în fața Ambasadei României din acest oraș, duminică la ora 17:00.

comments

comments




Leave a Reply

avatar