full screen background image

Pompierii au stabilit cauza incendiului care a distrus halele Pieței Centrale din Rădăuți

Pompierii suceveni au stabilit cauza probabilă de izbucnire a incendiului de duminică din Rădăuţi, care a afectat halele Pieței Centrale.

Conform reprezentanţilor ISU, a fost vorba despre efectul termic generat de un coş de fum neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile.

Coşul respectiv evacua fumul din centrala termică (pe combustibil solid) a gospodăriei particulare ce făcea corp comun cu clădirile din Piaţa Centrală, şi care a fost şi ea afectată de flăcări.

Incendiul a avut loc la un complex comercial, la un grup de magazine din zona pieței din centrul orașului Rădăuți, care se învecinează cu clădirea Romtelecom, Hala Centrală și locuințe particulare, un incendiu cu o amprentă la sol în jur de 800 de metri pătrați.

Intervenţia a fost îngreunată de temperatura de minus 17 grade Celsius şi de căile de acces foarte limitate, în centrul vechi al orașului Rădăuți construcțiile fiind foarte apropiate.

Clădirile distruse în incendiu aparțin Administrației Piețelor din cadrul Primăriei Municipiului Rădăuți, pagubele produse fiind în curs de evaluare.

comments

comments




Leave a Reply

avatar