full screen background image

Peste 10.000 de pachete cu țigări găsite într-o maşină de teren, la Nisipitu

La nivelul Sectorului P.F. Brodina s-a declanșat, marţi, o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.

Astfel, lucrătorii de frontieră au observat, în curtea unui imobil de pe raza localității Nisipitu, un autoturism de teren, înmatriculat în Marea Britanie, în interiorul căruia se aflau mai multe colete.

Având suspiciuni cu privire la conținutul coletelor, o echipă operativă s-a deplasat la fata locului și cu acordul proprietarei, E.O., în vârstă de 41 ani, polițiștii de frontieră au efectuat un control asupra autoturismului de teren marca Jeep.

Astfel, s-a constatat că acesta era încărcat cu o cantitate mare de țigări de contrabandă, fara timbru fiscal, de provenienţă duty-free.

În urma celor constatate, femeia, autoturismul de teren și țigările, au fost duse la sediul sectorului, în vederea continuării cercetărilor.

S-a procedat la inventarierea coletelor, rezultând cantitatea de 10.500 de pachete cu țigări, marca Marble, provenite din Ucraina.

Țigările, în valoare de 115.500 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul de teren, în valoare de 11.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la final urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun.

comments

comments




Leave a Reply

avatar