full screen background image

Flutur comentează demisia lui Bercea din PDL

flutur 2     Gheorghe Flutur a declarat, azi, comentând demisia din PDL a consilierului prezidenţial Gabriel Berca, că acum se dă testul de fidelitate faţă de partid întrucât PDL este în plin proces de reconstrucţie, cu calendar săptămânal de refacere a filialelor din ţară.

“PDL este în plin proces de reconstrucţie internă. Am stabilit reorganizarea partidului de jos în sus, cu calendar săptămânal de refacere a organizaţiilor”, a spus secretarul general al PDL.

El a subliniat că au fost stabilite responsabilităţi clare pentru cei care doresc creşterea PDL, iar cei care pot să contribuie la acest demers sunt aşteptaţi “la treabă”.

“Dacă alţii au alte opţiuni, e treaba lor. În opoziţie nu este uşor. În opoziţie e greu, dar testul de fidelitate faţă de partid acum se dă”, a mai spus Gheorghe Flutur.

Consilierul prezidenţial Gabriel Berca a declarat că a demisionat din PDL deoarece nu poate să accepte “blatul care se face la organizaţia Bacău, cu ştirea lui Gheorghe Flutur”, el susţinând că este pusă o conducere interimară la această organizaţie “la înţelegere cu USL”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar