full screen background image

Un grup de elevi de la Colegiul ”Andronic Motrescu” din Rădăuți a colindat Redacţia VIVA FM!

VIVA FM este “Radioul sărbătorilor de iarnă”, așa încât în fiecare zi primim, în redacția de la Rădăuți, grupuri de colindători.

Așa s-a întâmplat și miercuri, când ne-a vizitat un grup de elevi de la Colegiul ”Andronic Motrescu” din Rădăuți, condus de prof. Anca Donisan.

Ei au încântat ascultătorii VIVA FM cu colinde tradiționale românești, dar și cântece de Craciun interpretate în limba engleză într-o manieră proprie, o adaptare care le aparține.

Colindele tradiționale au fost modernizate cu bit box de către Valentin și Constantin. Raluca, Florina și Lili au întregit atmosfera de sărbătoare prin colindele pe care le-au cântat împreună cu d-na profesor.

Raluca, secretar în cadrul consiliului elevilor de la Colegiul ”Andronic Motrescu” a făcut un scurt bilanț al anului 2016, spunând că la școala lor au avut loc mai multe activități extrașcolare la care au participat elevi din toate clasele.

Promovarea tradițiilor românești este foarte importantă pentru acești tineri care au desfășurat o activitate de Ziua Bucovinei când, la Casa de Cultură a municipiului Rădăuți au organizat un spectacol folcloric, cu paradă a portului popular, a cântecelor și dansurilor populare.

Acțiuni caritabile s-au desfășurat la liceul lor pe parcursul anului care se încheie, iar la fiecare acțiune se pune accent pe promovarea talentelor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar