full screen background image

Maşinile înmatriculate în străinătate, în vizorul poliţiştilor suceveni

Maşinile înmatriculate în străinătate au intrat în vizorul poliţiştilor, care, la finalul săptămânii trecute, au efectuat o amplă acţiune în trafic, pe şoselele județului Suceava.

A fost controlată în special zona de nord a judeţului, în localitățile Rădăuţi, Vicovu de Sus, Suceviţa, Marginea, şi asta pentru că aici sunt foarte multe maşini înmatriculate în străinătate care sunt implicate des în accidente grave soldate cu victime omeneşti, dar şi în contrabanda cu ţigări.

Evident, în trafic au fost oprite şi alte maşini, iar neregulile constatate s-au dovedit extrem de numeroase.

Unul dintre cazurile cu şoferi-problemă la volanul unor maşini înmatriculate în străinătate s-a înregistrat la Marginea.

Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 40 ani, din comuna Suceviţa, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în Marea Britanie.

Acesta nu avea încheiată asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto.

Ca urmare, a fost sancţionat cu amendă, în valoare de 1.000 de lei, şi i s-au reţinut certificatul şi plăcuţele cu numere de înmatriculare.

Un alt şofer, în vârstă de 30 de ani, a fost prins, tot la Marginea, în timp ce conducea un autoturism care nu era înmatriculat în circulaţie.

Mai exact, autovehiculul era radiat din evidenţele autorităţilor austriece, după cum a declarat, pentru VIVA FM Rădăuți, comisar șef de poliție Daniel Andrei, șeful Poliției Rurale Marginea.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Suceava

comments

comments




Leave a Reply

avatar