full screen background image

Întâlnire cu reprezentanții Direcției Silvice și Gărzii Forestiere, pentru asigurarea necesarului de lemn de foc pentru populație

Astăzi, 2 noiembrie, la sediul Instituției Prefectului Suceava a avut loc o întâlnire cu reprezentanții Direcției Silvice și Gărzii Forestiere, având ca subiect asigurarea necesarului de lemn de foc pentru populație pe perioada sezonului rece 2016-2017.

Întâlnirea a fost condusă de prefectul județului, Constantin Harasim, și de președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur.

Deoarece asigurarea lemnului de foc privește categorii sociale defavorizate de populație, această problematică este considerată semnificativă la nivel județean.

Astfel, urmează ca vineri, 4 noiembrie, la sediul Primăriei Boroaia, să aibă loc o ședință lucrativă cu factorii de decizie: primarii localităților rurale din zona limitrofă municipiului Fălticeni, cu conducerea Direcției Silvice Suceava și a Gărzii Forestiere Suceava, precum și cu șefii ocoalelor silvice care administrează fondul forestier de stat din zona Fălticeni.

În urma acestei întâlniri se vor identifica soluții concrete în problema asigurării lemnului de foc pentru populație, cu prioritate pentru prima decadă a sezonului rece 2016-2017.

comments

comments
Leave a Reply

avatar