full screen background image

Din comisiile de examen pentru posturile vacante de la Spitalul Rădăuți ar putea face parte și magistrați

Managerul Spitalului Municipal “Sf. Doctori Cosma și Damian” din municipiul Rădăuți, avocatul Traian Andronachi, dorește ca examenele pentru posturile vacante la unitatea spitalicească din localitate, examene care vor fi organizate în curând, să se desfășoare într-o transparență totală și ca din comisiile de examinare să facă parte și magistrați.

Andronachi a declarat că, având în vedere că legislația permite, și pentru o transparență pe care ne-o dorim în toate instituțiile statului, din comisia de examen, vizavi de examenele care vor fi susținute la Spitalul Municipal, își dorește să facă parte și magistrați.

În acest sens a înaintat solicitări către Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți și Judecătoria Rădăuți, pentru a-și desemna reprezentanți în comisia de examinare.

Mai precis, managerul Andronachi și-a propus ca din comisia de examinare pentru posturile de juriști să facă parte judecători și procurori, apoi, reprezentanți ANAF în comisia de examen pentru posturile de economiști, iar pentru posturile de șoferi, reprezentanți ai Poliției Rutiere.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza