full screen background image

Propunerea săptămânii 31 OCTOMBRIE – 6 NOIEMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • GALANTIS FT. HOOK N SLING – Love On Me​

După imensul succes pe care l-a avut cu single-ul de vară “No Money”, Galantis e în formă maximă şi revine pe piaţa muzicală internaţională cu “Love On Me”, un featuring cu producătorul australian Hook N Sling.
Videoclipul piesei a fost filmat în Thailanda, având ca decoruri faimoasele temple locale.

Vă place piesa Love On Me?

  • JOHN LEGEND – Love Me Now

La trei ani de la apariția albumului Love in the Future, John Legend vine cu o nouă piesă care ne îmbie să trăim momentul, pentru că viața e prea scurtă. Love Me Now e titlul noului său single și beneficiază de un refren ușor de fredonat, așa că piesa va ajunge cu siguranta în topuri.
Love Me Now promovează cel de-al cincilea album de studio al cântărețului american, Darkness and Light, programat să apară spre finalul acestui an, și care va include și o piesă dedicată fiicei sale, piesă care se va numi Right By You.

 

  • NICOLETA NUCA – Amintiri​

Nicoleta Nucă revine cu un nou single, special pentru aceasta toamnă, intitulat „Amintiri“, compus de Carla’s Dreams şi produs de Alex Cotoi şi Claudiu Ursache.
„Am foarte mari așteptări de la piesa ‘Amintiri’. Îmi este foarte dragă această melodie încă de acum un an, când am auzit-o prima dată, şi mă bucur mult că băieţii de la Carla’s Dreams au avut încredere în mine şi în capacitatea mea de a putea transmite mesajul acestei piese! Clipul este pe măsura melodiei, deşi nu a fost deloc uşor la filmări. Am filmat pe un lac, la câţiva kilometri de Chişinău, unde a trebuit să mă tăvălesc prin praf, nămol, apă murdară, dar cred că au meritat sacrificiile, iar rezultatul este unul pe măsură“, a spus Nicoleta Nucă.

Votează melodia preferată!

comments

comments




Leave a Reply

avatar