full screen background image

Unul dintre bărbaţii incendiaţi la Galaţi, transferat în stare gravă la Bucureşti

Unul dintre cei doi bărbaţi fără adăpost incendiaţi la Galaţi va fi transferat, marţi după-amiază, la Spitalul de Urgență Floreasca din București. Bărbatul este în stare gravă, iar prognosticul medicilor este rezervat. Pacientul are arsuri de gradul I, II și III pe 65% din suprafața corpului și este intubat încă de la internare, a transmis corespondentul TVR Diana Brâncuş.

Doctorii care îl îngrijesc au decis transportul medical terestru, în defavoarea transportului aerian. Decizia de a realiza acum acest transfer a fost luată după ce medicii de la unitatea de arși de la Spitalul Floreasca au semnalat disponibilitatea preluării pacientului și au luat toate măsurile care să asigure izolarea pacientului.

În tot acest timp, Centrul Operativ pentru Situații de Urgență al Ministerului Sănătății a fost în contact cu spitalele care l-ar fi putut prelua pe pacient. De asemenea, trebuie menționat că Spitalul Județean de Urgență din Galați are secție de chirugie plastică, terapie intensivă de înalt nivel și posibilități de izolare a pacienților.

Doi bărbaţi de 49, respectiv, 59 de ani, au fost incendiaţi, vineri, în faţa unui bloc din Galaţi.

comments

comments




Leave a Reply

avatar