full screen background image

4 dosare penale pentru şoferi prinşi conducând băuţi

Duminică, în jurul orei 03.25, în timpul executării serviciului, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus a identificat, pe DJ 209G, pe raza comunei Straja, un autoturism căzut într-un şanţ de pe marginea drumului și pe conducătorul auto, un localnic, de 33 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În aceeaşi zi, la ora 17.00, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că un conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice a provocat scandal în parcarea unui supermarket din localitate.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoutilitara, în parcarea unui supermarket din municipiul Suceava, un localnic, de 40 de ani, a avut o altercaţie verbală cu un alt conducător auto, fiind solicitată intervenţia agenţilor de pază.

Întrucât conducătorul auto de 40 de ani, emana halenă alcoolică, polițiștii rutieri i-au solicitat să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, a refuzat și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

La ora 18.20, un echipaj de poliție a oprit pentru control, pe str. Mihai Eminescu, din municipiul Fălticeni, autoturismul condus de un localnic, de 31 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În această noapte, la ora 01.00, un echipaj de poliție a oprit pentru control, pe DJ 209H, în localitatea Cornu Luncii, autoturismul condus de un bărbat, de 31 de ani, din comuna Slatina.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauze s-au întocmit dosare penale, ce vor fi soluționate procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar