full screen background image

Şase persoane rănite, după un accident rutier în Hârtop

Militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni şi ai Punctului de Lucru Dolhasca, împreună cu două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, au intervenit, duminică dimineaţă, cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD, în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Hârtop, pe DJ 208, la Km 78+500.

În urma coliziunii dintre două autoturisme, în care se aflau în total şapte persone (trei într-o maşină şi patru în cealaltă), au rezultat şase persoane rănite.

Trei victime, toate din acelaşi autoturism, au rămas încarcerate. Un bărbat şi o femeie, ambii în vârstă de 49 de ani, şi un băiat în vârstă de 14 ani.

Salvatorii au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori.

Concomitent, au extras victimele încarcerate şi au monitorizat din punct de vedere medical, împreună cu cei de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, toate persoanele implicate în accident.

Cele trei victime încarcerate, împreună cu alte trei femei rănite de 23, 51 şi 67 de ani, au fost transportate la Centrul de Primire Urgenţe al Spitalului din Fălticeni, toţi fiind conştienţi şi în stare stabilă.

Cea de-a şaptea persoană implicată în eveniment a fost monitorizată de către salvatori, dar a refuzat transportul la o unitate medicală.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza