full screen background image

Despre “Spartachiada profesorilor”, cu profesorul Radu Munteanu, organizator al competiției pe zona Rădăuți!

Începând de astăzi, 16 septembrie, Uniunea Județeană a Sindicatelor Libere din Învățământ Suceava, Departamentul pentru Sport, Cultură și Turism și Alianța Sindicatelor din Învățământ Suceava, organizează cea de-a IV-a ediție a “Spartachiadei profesorilor”, o competiție sportivă la care cadre didactice și nedidactice din învățământul preuniversitar vor concura la diferite probe sportive.

Activitățile organizate în cadrul Spartachiadei au menirea de a promova un stil de viață sănătos și activ, comunicarea între membrii de sindicat, stabilirea relațiilor de prietenie și colaborări reciproce între Asociațiile sindicale.

În anii precedenți, toți cei 600 de profesori participanți au demonstrat disciplină și  abilități sportive foarte bune și au avut parte o atmosferă amicală  și relaxantă, un bun prilej de a se  energiza,  pentru a  avea o prestație eficientă la competiție și apoi la catedră.

Profesorii vor concura pe parcursul celor două zile ale competiției, iar în ultima zi vor fi premiați pentru rezultatele obținute la  cros, ciclism, darts, fotbal, street ball, şah, tenis de masă, tenis de câmp, volei, pescuit sportiv, tenis cu piciorul, badminton, nataţie şi handbal.

Festivitatea de deschidere a evenimentului va avea loc sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 9.30, în parcarea din faţa corpului A al Universităţii „Ştefan cel Mare”.

Despre “Spartachiada profesorilor”, ediția a IV-a, a vorbit, la VIVA FM Rădăuți, profesorul Radu Munteanu, organizator al competiției sportive pe zona Rădăuți.

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ Suceava este reprezentată la cel mai înalt mod prin Spartachiada Profesorilor, de aceea și-au exprimat intenția de a participa, pentru prima dată, și colegi de-ai lor din județele Vrancea, Bacău și Neamț, ceea ce va crește nivelul competiției, după cum a spus, la VIVA FM Rădăuți profesorul Radu Munteanu, organizator al competiției sportive pe zona Rădăuți.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments




Leave a Reply

avatar