full screen background image

Primăria Suceava a finalizat distribuirea pachetelor cu ajutoare alimentare de la Uniunea Europeană

Sucevenii defavorizaţi au ridicat şi al doilea rând de pachete cu ajutoare în produse alimentare din stocurile de intervenţie ale Uniunii Europene.

Întrucât o parte dintre cei îndreptăţiţi nu s-au arătat interesaţi, Primăria municipiului Suceava a organizat o redistribuire, acţiunea încheindu-se zilele acestea.

Potrivit edilului-şef, Ion Lungu, Primăria Suceava a recepţionat 15.254 de pachete cu produse alimentare, distribuite efectiv fiind 14.348, în timp ce către alte localităţi – care nu puteau acoperi cererea – orientate au fost 906 de cutii.

În rândul beneficiarilor se înscriu 626 de copii în vârstă de până la 15 ani; 1.018 de persoane în vârstă de peste 65 de ani; 2.469 de femei şi 2.491 de persoane cu dizabilităţi.

Un pachet cu produse alimentare a vut 3 kg de făină albă de grâu; 3 kg de mălai; 0,8 kg de paste făinoase; 2 kg de zahăr; 2 kg de orez; 1 kg de fasole boabe; o conservă de carne de vită, o conservă de pateu, şi o conservă de pastă de tomate, iar fiecare beneficiar primeşte câte 2 cutii.

comments

comments




Leave a Reply

avatar