full screen background image

Cu Richard Constantinidi, despre Bătălia Mondială a Formațiilor, a cărei Semifinală pe Moldova va avea loc sâmbătă, în “31 Motor’s Pub” din Suceava!

Global Battle of the Bands (Bătălia Mondială a Formațiilor) susține și promovează muzica ORIGINALĂ (de ORICE gen), interpretată LIVE.

GBOB este cea mai mare competiție de gen din lume, fiind organizată anual în peste 30 de țări, pe 5 continente.

Semifinala GBOB Bucovina-Moldova 2016, va avea loc în acest weekend la Suceava, în “31 Motor’s Pub” din municipiu, începând cu ora 20:00!

Richard Constantinidi a fost, în această dimineață, alături de Andrada și Călin, la matinal, și a vorbit despre acest festival.

Richard Constantinidi: “G-BOB nu este un concurs, ci o comunitate. Publicul are şansa de a descoperi formaţii pe care nu le-a mai văzut şi de a asculta muzică nouă, actuală, contemporană, ORIGINALĂ şi LIVE, dintr-o gamă largă de genuri muzicale.

Pentru artiști, este posibilitatea de a cunoaşte alţi artisti şi alte formaţii, cu care să colaborezi la concerte sau turnee; oportunitatea de a cunoaşte şi de a da mâna cu cei prezenţi în juriu – oameni activi în industrie: impresari, ingineri de studio, organizatori de festivaluri. Acesta este scopul GBOB România: de a aduna pe cei pasionaţi de arta muzicii, pentru a realiza schimburi de experienţă.”

Interviul integral din cadrul emisiunii “Dimineți Animate” îl puteți asculta mai jos!

Pentru mai multe detalii, consultați și pagina evenimentului:

sau site-ul: www.gbob.com
gbob

comments

comments




Leave a Reply

avatar