full screen background image

Lucrările de la Grădiniţa „Mihai Eminescu” Suceava ar putea fi reluate după 8 ani

Demarate încă din anul 2008, lucrările de reabilitare a Grădiniţei de pe lângă Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, din municipiul Suceava, ar putea fi continuate cu susţinere financiară de la bugetul de stat, în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).

Conform primarului Ion Lungu, până la pe 22 septembrie dosarul necesar va fi înaintat, înspre analizare şi aprobare Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Lungu: “Sunt şanse în acest sens. Am fost la faţa locului şi, împreună cu conducerea Colegiului, pregătim documentaţia care va fi depusă la Minister. Am ales această grădiniţă pentru că acolo există lucrări care, dacă nu sunt finalizate, se deteriorează de la o zi la alta. De ceea, finalizarea acestei grădiniţe este o prioritate.”

Noul demers vine după ce, în luna iunie a acestui an, primarul Ion Lungu declara că obiectivul este inclus în programul de vară al reparaţiilor de la unităţile şcolare şi că va purta discuţii cu oficialii Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice şi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean, pentru a se face o inventariere exactă a stadiului lucrărilor, a sumelor alocate de la bugetul de stat, cât şi a celor cheltuite până în prezent.

comments

comments




Leave a Reply

avatar