full screen background image

Alegeri pentru şefia UpR, la Rădăuţi, săptămâna viitoare

Rădăuţi este primul oraş din judeţul Suceava care are un partid propriu, după înfiinţarea UpR, formaţiune înfiinţată legal şi înscrisă în Registrul Partidelor Politice în luna februarie a acestui an.

Liderul UpR, avocatul Traian Andronachi, a candidat la alegerile din luna iunie pentru funcţia de primar al municipiului Rădăuţi, reuşind să strângă trei procente din voturile alegătorilor.

Acum, după două luni de la alegeri, consilierul local Traian Andronachi a decis să se retragă de la şefia UpR.

Va face parte, în contiunuare, din partidul pe care l-a înfiinţat, însă le dă şansa altor trei colegi de partid să-l conducă şi să candideze la alegerile viitoare pentru fotoliul de primar al municipiului Rădăuţi.

Săptămâna viitoare, vor avea loc alegerile în cadrul UpR, iar cei trei candidaţi sunt Dan Vatră, Romeo Negruţ şi Bogdan Davalciuc.

Despre toate acestea a vorbit, la VIVA FM Rădăuţi, Dan Vatră, consilier UpR în cadrul Consiliului Local.

Consilierii locali rădăuțeni s-au întrunit, săptămâna trecută, în ședință extraordinară, cu un singur punct pe ordinea de zi.

Ei au discutat proiectul de hotărâre privind aprobarea modelului de act adițional la contractele de închiriere pentru suprafețele cu destinația de locuință pentru tineri din blocurile ANL din municipiul Rădăuți.

Inițiatorul proiectului de hotărâre, a fost primarul municipiului, Nistor Tătar.
Proiectul a fost unanim aprobat de consilierii rădăuţeni, după cum a precizat, pentru VIVA FM Rădăuţi, consilierul UpR, Dan Vatră.

În aceeaşi şedinţă, s-au discutat şi unele probleme apărute la Spitalui Municipal Sfinţii Doctori “Cosma şi Damian”, unde primarul Nistor Tătar a trimis o comisie de control, pentru a verifica activitatea managerială a spitalului din ultima perioadă de timp.

Actualul manager al spitalului rădăuţean este inginerul Dorin Tibeică.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments




Leave a Reply

avatar