full screen background image

PRI: HARRY se căsătoreşte cu MEGHAN MARKLE (2018)

PRI (Pe repede înapoi) – Un important eveniment monden a fost consemnat recent, într-o zi de 19 mai.

Mai exact, în anul 2018, la Palatul Windsor avea loc căsătoria prințului HARRY cu MEGHAN MARKLE.

Altfel spus, o comuniune între un pilot de elicopter și o actriță, relația fiind întoarsă pe toate fețele de ziariștii mondeni.

Aceștia au aflat că logodna avusese loc cu 5 luni înainte, după o prietenie care ținea de mai bine de un an.

Foarte agitate au fost discuțiile pe seama faptului că MEGHAN era la a doua căsnicie, după ce divorțase de actorul TREVOR ENGELSON.

A fost nevoie chiar de intervenția Biroului de Presă al familiei regale, care a acuzat un val de abuz și hărțuire îndreptat împotriva unei persoane onorabile.

Dar – revenind la nuntă – evenimentul a adunat la Palatul Windsor, numeroase capete încoronate și personalități din diverse domenii.

Evident, prințul în vârstă de 34 de ani atunci și aleasa inimii lui, de 37 de ani, s-au aflat în centrul atenției nu numai pentru ținutele purtate, ci și pentru eticheta care trebuie respectată la palatul regal.

Timpul a trecut și, după un an de la căsătorie, MEGHAN aducea pe lume un băiețel, care a primit prenumele de ARCHIE.

Iar în urmă cu doi ani, cuplul și-a anunțat intenția de a se retrage din rolurile superioare din familia regală, pentru a deveni independenți din punct de vedere financiar în Canada.

Reacțiile la acest anunț au fost diverse: Casa Regală și-a retras (cel puțin declarativ) sprijinul material, o parte dintre prieteni i-au părăsit, presa britanică i-a criticat vehement, dar în fața lor s-au deschis alte oportunități administrative și de afaceri.

Bogdan Diaconiţa

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2022/05/18/pri-erupe-vulcanul-sfanta-elena-1980/

comments

comments