full screen background image

Un tânăr din Forăşti a sustras bunuri în valoare de 3.000 de lei de la o societate din Preuteşti, la care era angajat de două zile

Marţi, la ora 12.00, un bărbat, de 63 de ani, din comuna Preuteşti, a sesizat poliția despre faptul că un tânăr, de 23 de ani, din comuna Forăști, a sustras bunuri în valoare de circa 3.000 de lei, aparţinând  unei societăţi comerciale din municipiul Fălticeni.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, luni, la ora 19.00, după terminarea programului de lucru al muncitorilor, bărbatul de 63 de ani a depozitat mai multe scule electrice şi mecanice într-un container, care pe timpul nopţii este asigurat cu pază.

În jurul orei 01.00, paznicul a observat faptul că ușa de la container este deschisă, iar tânărul de 23 de ani, angajat de două zile, care rămasese pe timpul nopţii pe șantier, era plecat.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști, pentru identificarea autorului și recuperarea prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar