full screen background image

Autoturism Volkswagen căutat în Italia, depistat în Vama Siret

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au indisponibilizat un autoturism marca Volkswagen, în valoare de peste 13.500 de lei, care figura în bazele de date ca fiind căutat de către autorităţile din Italia.

În ziua de 7 iunie, în jurul orei 12.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetăţeanul român Vasile H., în vârstă de 58 de ani, domiciliat pe raza jud. Suceava, care conducea un autoturism marca Volkswagen.

Cu ocazia formalităţilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figura în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Italia, din luna mai a acestui an.

Conducătorul autoturismului a declarat poliţiştilor de frontieră că a achiziţionat autoturismul de la un membru al familiei sale, neavând cunoştinţă despre faptul că autoturismul respectiv ar fi căutat de autorităţi.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar maşina, în valoare de 13.590 de lei, a fost indisponibilizată, în vederea continuării cercetărilor.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza