full screen background image

Constantin Lazăr, candidatul PNȚCD la Primăria Rădăuţi: “Împreună putem face lucrurile aşa cum trebuie”

Candidatul pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți din partea PNȚCD, medicul veterinar Constantin Lazăr, a prezentat, la VIVA FM, programul electoral cu care speră să câștige încrederea cetățenilor cu drept de vot la alegerile din 5 iunie 2016.

• PNŢCD face, se implică, munceşte atunci când trebuie! PNŢCD nu promite! Constantin Lazăr, nu promite, consilierii de pe listele PNŢCD nu promit, pentru că ei nu au promis nimic, nici atunci când, de la sine, au demonstrat că în angajamentele lor şi-au făcut bine treaba, nici atunci când, în profesiile pe care le au, s-au remarcat prin performanţe remarcabile, nici atunci când in relaţiile cu cei de lânga ei, s-au bucurat de respect si recunoştintă.

• De multe ori ne intrebăm: Promisiunile, cu cât sunt mai înfocate, cu atâta sunt mai lipsite de adevăr?! Aceleaşi promisiuni, din care rădăuţenii nu au avut nimic de câştigat, nici copiii noştri, nici noi, nu o ducem mai bine, dar riscăm să îi obişnuim pe cei mici că promisiunile sunt minciuni mari pentru oameni mici. Nu asta ne dorim pentru noi, pentru copiii noştri. Noi vrem doar sa readucem normalitatea in vieţile noastre, în conditiile de convieţuire, de comunicare, în viitorul copiilor noştri.

Împreună putem face lucrurile aşa cum trebuie, afirmă candidatul Constantin Lazăr, fără promisiuni, doar muncă, fără vorbe mari, doar realizări, fără oameni falşi, doar noi, împreună.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

pntcd rad

comments

comments




Leave a Reply

avatar